Βιβλίο:Μικρές Ιστορίες Από Την Άλλη Πλευρά

Σχετικά με μας

 

Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για το νέο βιβλίο της Αναστασίας Κατσιμάκη με τίτλο "Μικρές Ιστορίες Από Την Άλλη Πλευρά", που κυκλοφορεί από τον εκδοτικό οίκο Andy's Publishers. Είναι ένα βιβλίο φαντασίας γεμάτο με ιστορίες φαντασμάτων και διάφορα παράξενα φαινόμενα. Είναι ένα βιβλίο διαφορετικό από τα συνηθισμενά που σίγουρα θα σας συναρπάσει. Μπορείτε να το παραγγείλετε σε όλα τα βιβλιοπωλεία, στον εκδοτικό οίκο και σε online βιβλιοπωλεία όπως τα: biblionet, bookia, allbooks, books in greek, και άλλα. Σας ευχαριστώ.

Σχετικά με Eμάς

2013-09-23 11:48

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Αναστασία Κατσιμάκη γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου και διαμένει μέχρι σήμερα. Έζησε έξι χρόνια στην Αγγλία όπου σπούδασε αρχιτεκτονική μελέτη κτηρίων και ανθρωπιστικές επιστήμες. Μετά το πέρας των σπουδών της επέστρεψε στην Ελλάδα και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Μιλάει άπταιστα τα Αγγλικά, καθώς...

Ιστορικό του project

Το βιβλίο αυτό το έγραψα γιατί ήθελα να οδηγήσω τους αναγνώστες σε έναν κόσμο πνευματικό και παράλληλο με τον δικό μας. Έναν κόσμο πίσω από το πέπλο της φαντασίας που καλύπτει τη δική μας πραγματικότητα. Τις μικρές ιστορίες που έγραψα στο βιβλίο μου, τις ειχα ακούσει από φίλους και συγγενείς όταν ήμουν παιδί. Σίγουρα όλοι έσεις έχετε ακούσει παρόμοιες ιστορίες από τους φίλους σας ή ακόμα και να έχετε διηγηθεί μία τέτοια ιστορία οι ίδιοι. Όσοι από εσάς έχετε ήδη διαβάσει το βιβλίο μου είστε ευπρόσδεκτοι να κάνετε στο blog μου τα σχολιά σας γι'αυτό. Επίσης θα μου άρεσε πολύ να γράψετε στη σελίδα μου τις δικές σας ιστορίες φαντασμάτων και περίεργων φαινομένων. Σας ευχαριστώ όλους.

Οι χρήστες μας

 

© 2013 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode